Post by zatevacodoc on Feb 24, 2022 21:22:57 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Egg Wars ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Egg Wars IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ több drágakő hack ▞▞▞
▞▞▞ Egg Wars 2022 version ▞▞▞
Nagyszerű játék. rengeteg stratégia, de többféle nyerési mód. Szeretem a kiterjesztett játékot, sokkal jobb.
Ó, ember, ez a játék szórakoztató, de még a játékhoz is szüksége van a személyes adatokra, és van egy hiba, amely azt mondja, hogy a játékban, amikor megsemmisítem a tojást és megölöm az összes játékost, és továbbra is azt írja, hogy van még 1, és meg kell halnom vagy el kell hagynom a játék, és légy 2. hely, és a break8ng hosszú időt vesz igénybe, és a zsákmánygenerátorok mennyisége olyan alacsony
Ez már nagyon régen volt, így néha nem tudtam mozogni, nem tudok hangulatjeleket csinálni, és nem tudok semmit, de valahogy megjavítottam, és nagyon jó játéka, de lehet, hogy hozzáadok még dolgokat, és talán jobbá teszi a TNT-t olcsóbb mkay?
Szia, szeretem a játékodat, de amikor meg akarom kapni a többi csapat tojását, mindig meghibásodik. Ez visszavezet az újraélesztési ponthoz Köszönöm 😊
POP! Deluxe: The Child with Egg Canister (Star Wars
Nagyon jó ez a legjobb játék amivel valaha játszottam!
Amikor letöltöttem, azt hittem unalmas lesz, amikor 3 napig játszottam vele, tetszett és játszottam, tetszett a játék. De ez egy kicsit lassú.
Ez egy nagyszerű játék, de a Grace-büszkeséggel kell megölni az ellenségeket és a tojásokat. Azt mondanám, hogy a Grace büszkesége 2 percig tart 2 perc után a csapat 2 perc után képes megölni és feltörni a tojásokat.
Ez egy nagyon klassz játék, már 3 éve játszom vele, és jól tudom a pvp-mről, hogy a fejlesztők nagy erőfeszítéseket tettek a játék érdekében. Értékelem, hogy tapasztalataim alapján szeretném elmondani, ha csökkenti az ezüst kardok okozta sebzést. nagyon jó lenne a fás és a dimond is nagyszerű, és pls növeld a hitboxot, a bcs-t nehéz eltalálni, ha mobilon vagy, különben ez a játék öt csillag
Először is szeretem, ha törlöd a játékot, az összes kredited még mindig nem törlődik, másodszor utálom a funkciókat, a grafikát, harmadszor utálom, amikor játszol, negyedszer van egy kis késés, és ez az utolsó tipp, amit adnom kell én tényleg nagyon szeretnék több fegyvert és fegyverzetet
AXES.io Akció tjc
Nagyon jo játék! Köszönöm azoknak, akik nem öltek meg engem vagyis DoryXD-t annak nagyon köszönöm aki Blue hair-nak szóltam
Szép játék, de a bmgo's egg wars ütős, mint ez, mert elpusztítom a vörös tojást és megölöm az összes játékost, de azt mondják, hogy 1 játékos maradt. Megpróbáltam megtalálni ezt a lejátszót, de nem tudom megoldani. köszönöm
Egg Wars Aventură xwdm
Ez a játék szórakoztató, de a cuccokat a mellkasára kell venni, és mintha nem találnál cuccot
Játszd a Disney Játékok-t a CrazyGames-en
Ki a fasz irta azt hogy szar
Egg Wars 어드벤처 nibq
1 csillagra értékelem, mert amikor csatlakozom a játékhoz, visszakerül a kezdőképernyőre :/
Eltávolítottam ezt a játékot, mert nagyon késésben volt, és nem engedte, hogy karaktert alkossak, vagy akár játszani sem!
Ez az egyik kedvenc játékom. A blockman go roh@dt JÓ és mindenkinek ajánlom. Ui: ne mondjátok hogy sz@r!
Néhány hónapja játszottam és tökéletes! Azt is észrevettem, hogy az emberek azt mondják, hogy őrülten akadozik, talán akkor fordul elő, amikor néhány napig nem játszottál.
Egg Wars Macera Oyunları jwz
Úgy tecik beszartok, hogy nem al szok annyit játszok lèci csináltok bele több èkszert meg ruhát beg pajzsot meg több kelèket több kardot beg egy pisztolyt ès mèg több kaját meg több Páka max mèg 3páját meg sok fèle mást èn esküszöm akor több L csillagè a Lédnèk
Imádom ezt az alkalmazást, szeretem azt is, hogy a grafika csodálatos, de ha több ilyen nézetet szeretnének látni, akkor az ágyháborúkon kívül még több ilyet kell készíteniük. Mindig szeretlek❤.
Egg Wars Adventure cvs
A blockman go serveren!!#DURecorderEz az én videóm a DU Recorder-el rögzítve. Pofonegyszerű képernyőfelvételt készíteni és élőben közvetíteni vele.
Szar, mert nem tudok offline játszani
7, Flight Simulator: Fly Plane 3D Android Gameplay (HD), 2,382,170 ... Minecraft - Easter Egg Factory [NYULAK LETTÜNK!] ... BENIIPOWA vs Gery:) ( EGGWARS)
0 csillagot akarok adni, de nem lehet, hogy ez a játék olyan hülye, hogy azt javaslom, ne játssz vele, mert az ellenség erős, de a csapatod olyan .....
Ez nem vicces
Amikor újratelepítem a játékot úgy, ahogy volt, nem sikerült többször frissíteni ezt a játékot. A játék továbbra is frissítést kér, és nem tudja frissíteni a VERSON verziót.
Nagyon utálom, ha nem tudsz játszani, plz fix, de
Jó a játék és nagyon szeretem mert nagyon gyorsan épitek konkrétan futva építek hugy hogy anjálom mindenkinek!!! =)
Android mobil operációs rendszer (924 - 936. listázva)
A legjob játék a világon
Nem fog betölteni. MINDEN alkalommal, amikor játszani akarok, elakad a betöltési képernyőn. Stabil internetem van. Amint ez megoldódik, megváltoztatom az értékelésemet, de jelenleg ez a játék szar. (Nekem is volt ez a probléma az összes játékodnál)
Szeretném, ha ez a játék olyan frissítést kapna, mint a bedwars. Mert amikor elkezdek hidakat építeni, az csak az űrbe dob
Imádom a block man go it van Bed wars. Építsd meg a csatát. És Egg Wars. Annyira klassz. De egy probléma, hogy WiFi kell. És adjunk hozzá néhány ender gyöngyöt az ágyháborúkhoz és a tojásháborúkhoz